Â

Følg med i surfernes aktiviteter på FACEBOOK via linket
Har du spørgsmål omkring Gjøl Surfklub kan du kontakte:

Lars Bo Christensen
Mobil 2144 6288
Hej venner,
så starter sæsonen igen, med
Klargøring af udstyr og indretning af surferskur lørdag d. 16. april kl. 13.00 ved klubhuset,
alle bedes møde præcist, så vi er klar til at deltage i Sejlklubbens standerhejsning kl. 15.00.
HUSK dragter, sko og redningsveste, da vi jo traditionen tro, skal "slå hinanden af planken".
1. træningsaften er mandag d. 18. april kl. 17.00
Med vindig hilsen
Kim og Lars Bo
Husk at du som medlem af sejlklubben,
har gratis adgang til svømmehallen i Åbybro,
hver tirsdag kl. 19.30 - 21.30.
HÃ¥ber at vi ses der.
Young Gun Classic 2010 i Klitmøller i år med deltagelse fra Gjøl.
4 dage i efterårsferien deltog 87 unge fra hele landet i arrangementet.
Trods meget forskellige vejrforhold, var de fleste deltagere meget aktive på vandet. Det var muligt at sejle på vesterhavet ved Klitmøller, på fjorden ved Krik Vig og Thisted og på Vandet Sø.
På dagen uden vind var det muligt at prøve at bølge eller padlesurfe.
Deltagerne fra Gjøl var Bjørn, Ann-Sofie, Mads og Nikolai.
Desværre var vejret ikke godt til billeder, de dage der kunne windsurfes.
Solen er gået ned over sæsonnen 2010 (øv-øv)
MEN den var god, og der er nu et rigtigt godt hold med et højt niveau!
De få der fortsatte til sæson slutningen, trods de lave temperaturer er.
Niklas, Lærke, Kasper, Jakob og Mads.
Vi sluttede sæsonnen med en gang hygge i klubhuset.
Gjøl Surfklub - Vi træner mandag aften mellem kl. 17.00 og 19.00, sammen joller og surfere.
Alle interesserede er velkomne til at prøve 2 - 3 gange før indmeldelse
Surfer/jolle: indmeldings blanket
Torsdag d. 13. august starter et dame begynderhold i vindsurfing
Det længe ventede hold starter træningen kl. 17.00 og fortsætter til kl. ca. 19.00 hvorefter dagens træning evalueres. Alle er velkomne. Medbring badetøj, håndklæde og lidt at drikke.
Nørresundby Bank sponserer nye rigge til de mindste surfere
Under "kom og prøv" aktiviteten under havnefesten, blev der af repræsentanter fra Nørresundby Bank i Åbybro, overrakt 2 komplette vindsurfer rigge til klubben. Sejlene er henholdsvis 2,5 og 3 m2 og passer perfekt til de mindste sejlere.
På billedet fra venstre, Lars Bo Christensen, Karsten W. Jensen, Tommy Kristensen og Tommy´s børn, Emil og ?
"kom og prøv" var¨i år en kanon succes. I løbet af eftermiddagen, var omkring 15 nybegyndere og 10 øvede på vandet.
Surfernes Sommercamp 2009
I uge 27 blev der trænet hver dag i ugen, afsluttende med overnatning i telt og hygge, leg og meget andet hele fredagen. 12 surfere og mange forældre og søskende deltog. Se billederne nedenfor.
søndag d. 14. juni - Velværemesse ved GGB´s sommerfest
Gjøl sejlklubs jolle og surferafdeling udstiller med besøg af adskillige interesserede, af både børn, unge og voksne af begge køn.
lørdag d. 6. juni - Tur til Skive - Introduktion til kapsejlads
I strålende solskin og jævn vind, overraskede Christine Bihlet Pedersen alle, ved at opnå en sikker 2. Plads i sin første kapsejlads i windsurfing.
På vandet nord for Skive, med musikken fra Skive Beach party i baggrunden, afholdtes lørdag d. 6. Juni, det første af tre "Young Gun" stævner i windsurfing.Til stævnet i Skive var fremmødt i alt 55 børn, unge og forældre fra hele landet. I de i alt fire kapsejladser deltog 26 windsurfere, af begge køn og i meget forskellige aldre.
Young Gun stævnerne arrangeres flere steder i landet for, at fremme konkurrencelysten hos yngre windsurfere. Stævnet i Skive var det første af de tre der afholdes i år.
Windsurfing har på landsplan de seneste år oplevet en relancering, specielt blandt børn og unge er der i dag mange udøvere.de øvrige deltagere fra Gjøl
Har du spørgsmål omkring Gjøl Surfklub kan du kontakte:

Lars Bo Christensen
Mobil 2144 6288
Gjøl sejlklub var, ved arrangementet i Skive, repræsenteret af i alt syv windsurfere, og hvoraf også Nicolaj og Maria Klitgaard Frederiksen gennemførte kapsejladser. De øvrige så til, lærte, hjalp til og støttede vennerne i konkurrencen.