Velkommen til Windsurfer afdelingen af GSK i Gjøl Surfklub

På denne side vil du finde generelle informations omkring surfer afdelingen af GSK  Gjøl Surfklub

Gjøl Surfklub har træning hver onsdag fra kl 17:00 til 19:00.

Vores første træning er i 2019 onsdag d. 24 April. Vi starter med klargøring af udstyret og en tur på vandet, for at få sæsonen skudt i gang.

1. Træningsaften er Onsdag d. 24 April kl 17:00

Nybegynder træning Onsdag d. 21 August kl 17:00

Hvis du/I vil følge med i vores aktiviteter, så kan du/Ifølge os på vores facebookside på dette link. https://www.facebook.com/Gj%C3%B8l-Surfklub-274011225942676/?fref=ts
Her vil der løbende blive opdateret med billeder, video og korte indlæg om hvordan træningerne er gået, samt hvordan vores aktiviteter bliver i sæsonen 2019.

Trænerne 2019
Nicolaj Klitgaard Frederiksen, Niklas Røn Sørensen & Sofus Hammar Linnemann

Medlemskab
Kontigent for sæson 2018 er 400,00 DKK for surftræning for junior og 500 DKK for voksene (18 år og ældre).

Som medlem af GSK og Gjøl Surfklub, har du mulighed for at benytte GSK surfudstyr til træningsaftnerne, som består af Våddragter, Vådsko og Redningsveste i alle størrelser, dernæst windsurf board og sejl til nybegynder samt letter øvede. Derudover er det mulighed for at benytte GSK faciliteter i og omkring GSK klubhus.

GSK forventer at man i løbet af først sæson køber evt egen våddragt, sko og redningsvest, og hvis man rigtig vil rykke ens niveu inden for windsurf kræver det også på sigt invetering i eget udstyr.

Har du spøgsmål så kontakt: Nicolaj Klitgaard Frederiksen
Mail: nicolaj_frederiksen@hotmail.com