GJØL Stand Up Paddle – SUP

Ny SUP’er

For at begynde til SUP skal du melde dig til et introduktionshold á ca. to timers varighed eller tage introen over en weekend. Introforløbet sørger for, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler, sikkerhed og optimerer dine basale SUP-færdigheder. Efter intro og tilmelding til GJØL SEJLKLUB, kan du deltage på almindelige træningshold. På træningsholdene kan du forbedre dine SUP-færdigheder og træne såvel teknik som udholdenhed og padleture.

Erfaren SUP’er

Er du erfaren SUP’er og er f.eks. frigivet i en anden SUP-forening, kan du kontakte en af SUB instruktørerne og evt. nøjes med en intro til foreningen og udstyr, før du starter træning.

Frigivelse

Efter minimum tre almindelige træningsgange er der mulighed for at blive frigivet, hvorefter du ud over træning frit kan benytte udstyret og tage på vandet med andre frigivne medlemmer – også uden for den organiserede træning.

Snuse til SUP

Hvis du blot har lyst til at snuse til SUP så kik forbi en træningsaften. Her kan du gratis og uforpligtende prøve SUP. Husk blot badebukser og et håndklæde.

Træning

Træning er onsdag fra kl. 17.30 til 19.00.

Spørgsmål?

Kontakt en af de tre instruktører, hvis du vil tilmeldes eller har spørgsmål angående SUP:
Martin Nissen Nørgård, e-mail limfjordsgade26@hotmail.com, tlf. 3011 5314
Torben Pedersen, e-mail skovvang222@yahoo.dk, tlf. 3025 8128
Nicolaj Fredriksen, e-mail nicolaj_frederiksen@hotmail.com, tlf. 2992 6135

Mere info

Find os på Facebook under Gjøl Surfklub, og meld dig ind gruppen Gjøl SUP – Stand Up Paddle.